, ,

Бебешки буйки зимни сини (16-19) БЕКО


Буйки “Беко” са предназначени за деца, които прохождат. Изработени са от висококачествени естествени материали и са съобразени с ширината и „пухкавостта“ на крачето,височината на свода и комфорта при стъпване.Моделите обхващат стабилно глезена и дават на пръстите необходимото пространство,което гарантира ненараняване на нежното детско краче.

41,99лв.

Сравни

Бебешки буйки зимни сини (16-19) БЕКО

Буйки “Беко” са предназначени за деца, които прохождат. Изработени са от висококачествени естествени материали и са съобразени с ширината и „пухкавостта“ на крачето,височината на свода и комфорта при стъпване.Моделите обхващат стабилно глезена и дават на пръстите необходимото пространство,което гарантира ненараняване на нежното детско краче. Във вътрешната част, зимните буйки “Беко” са с топъл хастар, за да се запази топлината на крачето. Благодарение на разположението на ципа, буйки „Беко“ се обуват лесно и удобно. Подметката е изработена от висококачествени синтетични материали,а в задната си част е повдигната, като по този начин държи крачето стабилно и помага на детето Ви да се чувства сигурно при първите си стъпки.

Буйки „Беко“ са с подвижни стелки,които вие може да извадите и по този начин да примерите точно номера на крачето на Вашето дете, като наложите върху стъпалото на крачето.
Изборът на буйки „Беко“ ще създаде комфорт на Вас и Вашето дете.

Зимният модел на буйки “Беко” е подплатен с мекичък топъл хастар с цел да се запази топлината на детското краче.

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

размер на стелката

16 – 10,6см., 17 – 11,3см., 18 – 12см., 19 – 12,7см.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Бебешки буйки зимни сини (16-19) БЕКО”

*

There are no reviews yet.