,

Дъждобран за количка за близнаци RainCover Twin Reer


24,99лв.

Сравни


Дъждобран за количка за близнаци RainCover Twin Reer

Защо да купя

Оптимална защита срещу дъжд и вятър

RainSafe Twin предлага не само защита срещу дъжд и вятър, но и редица полезни функции, като изключително големия прозорец за гледане. Закрепващите куки осигуряват и по-сигурен захват. Със своята гама от варианти за бебешки седалки, комбинирани колички, летни колички или детски колички за близнаци, вашето дете е защитено от дъжд и вятър.

Универсален дъждобран за двойни колички

Когато пътувате с вашите мъничета, дъждобранът не трябва да липсва. RainCover Duo може да се използва универсално с летни и стандартни колички. Той ще осигури сухо и приключенско пътуване – дори ако времето е дъждовно или ветровито.

Бързо и практично благодарение на велкро закопчалките и куките за закрепване

Ако сте изненадани от дъжд, сняг или силен вятър, дъждобранът може да се монтира с велкро закопчалките от задната страна и закрепващите куки, осигуряващи гъвкава и сигурна защита. По този начин вашите малки пътници ще останат сухи и защитени.

Изключително голям прозорец за гледане за лесен достъп до вашите деца

Изключително големият прозорец с велкро закопчалка осигурява бърз и лесен достъп до вашето дете. Ако вашите бебета искат бутилката или залъгалката, можете бързо и лесно да осигурите такава през прозореца. Прозорецът също така осигурява правилна циркулация на въздуха.

Спецификация:

Универсален дъждобран за колички за близнаци

Изключително голям прозорец за гледане за директен контакт с децата

Големи отвори за вентилация за оптимална циркулация на въздуха

Допълнителни закрепващи куки за оптимално сцепление при силен вятър

Лесен за употреба

Материал PEVA

Размери: 9.7 cm x 5.5 cm x 23.5 cm

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Дъждобран за количка за близнаци RainCover Twin Reer”

*

There are no reviews yet.