, ,

Интерактивно агънце Snowie Little Live Pets


Сноуи, сладкото пухкаво агънце, е новият ти домашен любимец! Сноуи се движи и издава звуци точно като истинско бебе агънце. Нахрани го с шишенцето и го гушкай, докато реагира на докосването ти. Гледай как маха щастливо с опашка, докато се придвижва бавно напред!

74,98лв.

Сравни

Интерактивно агънце Snowie Little Live Pets


Защо да купя

Сноуи, сладкото пухкаво агънце, е новият ти домашен любимец! Сноуи се движи и издава звуци точно като истинско бебе агънце. Нахрани го с шишенцето и го гушкай, докато реагира на докосването ти. Гледай как маха щастливо с опашка, докато се придвижва бавно напред! Сноуи издава толкова много забавни и сладки звуци – преглъща, кикоти се, оригва се, подушва, киха! Разхождай го на каишка или го гледай как се движи и танцува на мелодиите, които издава.

Над 25 звука и реакции!

Възраст Над 5 г.

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Интерактивно агънце Snowie Little Live Pets”

*

There are no reviews yet.