,

Органайзер за количка Growing Reer


Дори когато сте навън, имате нужда от някои основни неща. Пелени, мокри кърпички, крем са само част от тях. Добре подготвената чанта за количка е най-важното нещо, за да имате най-важните неща под ръка, когато сте навън.

49,99лв.

Сравни


Органайзер за количка Growing Reer

Защо да купя

Добре оборудвани за екскурзии

Дори когато сте навън, имате нужда от някои основни неща. Пелени, мокри кърпички, крем са само част от тях. Добре подготвената чанта за количка е най-важното нещо, за да имате най-важните неща под ръка, когато сте навън.

С нашия органайзер за памперси Growing, вие не само имате всичко необходимо под ръка , но и той ще е устойчив спътник за дълго време – защото е направен от 100% рециклирани PET бутилки.

Екологично съзнателен и устойчив

Благодарение на пестящото ресурси производство, органайзерът за пелени Growing е особено устойчив – защото ние от Reer искаме да направим своята част, за да защитим нашата земя – и по този начин също за бъдещето на нашите деца. Ето защо всички продукти в гамата Growing са направени от възобновяеми или рециклирани суровини. Органайзерът е направен от 7 рециклирани бутилки. Рециклирането на стари пластмасови бутилки не само намалява отпадъците, но и спестява изкопаеми ресурси.

Всичко под ръка

Благодарение на своето вътрешно оформление, спестяващата място чанта за пелени предлага много място за аксесоари: кремове, мокри кърпички, пелени и много други имат своето място. Чантата се състои от голям вътрешен джоб с цип и няколко малки практични мрежести джоба. Така че пелените и други подобни имат своето място и винаги имате под ръка необходимия артикул.

Хигиенна смяна

Ако пътувате за по-дълъг период от време, в крайна сметка ще трябва да смените памперса на бебето. За да можете да преобличате бебето си хигиенично, когато сте навън, чантата за повиване включва постелка за повиване. Може да се извади от чантата и да се използва отделно.

Благодарение на устойчивия на замърсяване и водоотблъскващ материал, може да се почиства бързо и лесно след всяка употреба – за дългосрочна хигиенна употреба. Леко подплатената табла гарантира допълнителен комфорт при лежане на вашето бебе.

Просто и гъвкаво закрепване

Чантата за пелени се доставя с куки Clip&Go и лесно се прикрепя дръжката на количката с велкро закопчалка. Позволява чантата да бъде лесно прикрепена към количката: просто закачете чантата за карабинера и сте готови да тръгнете

Информация за продукта

Clip&Go фиксатори за закрепване към количката

Размери: затворен: прибл. 30 х 21 см;

Отворен прибл. 30 х 104 см

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Органайзер за количка Growing Reer”

*

There are no reviews yet.