,

Раница за бебешки принадлежности Molly Птици KinderKraft

Наличност:

Изчерпан


Универсална раница за количка за  бебешки принадлежности. Може да служи също така като органайзер по време на разходките. Можете да закачите раницата върху дръжките на количката (с помощта на специални закачалки), но също така да я носите и като стандартна раница.

79,99лв.

Изчерпан

Сравни

Раница за бебешки принадлежности Molly Птици KinderKraft


Защо да купя

Универсална раница за количка за  бебешки принадлежности. Може да служи също така като органайзер по време на разходките. Можете да закачите раницата върху дръжките на количката (с помощта на специални закачалки), но също така да я носите и като стандартна раница. Има цели 14 прегради, като: джоб за шишета, външен джоб за мокри кърпички, термично отделение. „MOLLY“е идеална за активните родители, които заедно с детето си искат да опознават света

Удобство:

Многофункционална – ще съберете както вещите на малчугана, така и своите. Има цели 14 практични прегради, които ще Ви позволят по-добре да организирате Вашите разходки.

Специален джоб за мокри кърпички, за шишета и допълнителен джоб за мокри пелени или дрехи – останалите вещи ще останат сухи.

Иновативен механизъм, позволява да закопчавате и разкопчавате раницата с една ръка – край на мъките със запъващия се цип!

Необикновено лесна за почистване – достатъчно е да изтриете външната част с влажна кърпа. А пък вътрешността е с покритие, което лесно се бърше.

Функционалност:

Раницата може да се закачи към количката с помощта на добавените закачалки или да се носи отделно като стандартна раница.

Туристическата подложка за смяна на пелените в комплекта дава възможност за по-продължителни разходки.

Термо отделението ще Ви позволи да се радвате на топла храна заедно с детето си, където и да отидете!

На гърба на раницата се намира джоб за бърз достъп – ще стигнете до вътрешността на раницата без да отваряте основното отделение.

Безопасност:

Широки, регулируеми презрамки, които позволяват правилно разпределение на тежестта на вещите в раницата и по-добро приспособяване на продукта към ръста и теглото на родителя.

Безопасни, нецапащи кожата и дрехите материали.

Устойчива вътрешна част, солидни шевове – презрамките са издръжливи и не се разпарят.

Изработка

Материал: полиестер

Размери:

Височина: 38 cm

Ширина: 28 cm

Дълбочина:16 cm

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Раница за бебешки принадлежности Molly Птици KinderKraft”

*

There are no reviews yet.