,

Столче за хранене 2 в 1 FINIX Сив KinderKraft


Запознайте се с FINIX – столчето за хранене 2 в 1, което впечатлява с красивия си дизайн и функционалност. Само за няколко минути можете да превърнете FINIX в практичен стол за игра. Ще ви придружава от първите съвместни хранения и ще остане за дълго като любима мебел за детската стая.

259,00лв.

на 12 вноски по 25.49 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Сравни

Столче за хранене 2 в 1 FINIX Сив KinderKraft

Проектиран за вашето дете в  подходящ за всеки интериор

Запознайте се с FINIX – столчето за хранене 2 в 1, което впечатлява с красивия си дизайн и функционалност. Само за няколко минути можете да превърнете FINIX в практичен стол за игра. Ще ви придружава от първите съвместни хранения и ще остане за дълго като любима мебел за детската стая. Той ще осигури на детето комфорт и безопасност благодарение на 5-точковите предпазни колани и широката висока облегалка. В същото време, при проектирането на FINIX, голям акцент беше поставен върху естетиката на покритието, подбора на материали от висок клас и стилната визия, съобразена с актуалните тенденции в интериорния дизайн. Благодарение на това FINIX е стол, направен без компромиси. Подвижната поставка за крака, която може да се регулира в 2 позиции, тя помага да постигнете правилната стойка в детското столче FINIX. Седалката и облегалката са завършени с мека, лесна за почистване еко кожа. Облегалката е с необичаен дизайн с шестоъгълници, които правят FINIX перфектен за всеки интериор.

2-в-1 столче за хранене

FINIX е практичен стол за хранене и стилно детско столче в едно. Вдъхновява и стимулира креативността на всеки етап от развитието на детето. Смяната на функциите е изключително проста и интуитивна, без използване на инструменти – след няколко минути ще получите дизайнерска седалка, идеална за подкрепа на креативността на вашето бебе.

Регулируема поставка за крака

Столът е оборудван с удобна поставка за крака с 2-степенно регулиране. Само за няколко минути можете да регулирате височината и позицията му спрямо височината на детето. Осигурява комфорт по време на хранене и в същото време подпомага заемането на правилна стойка по време на хранене.

Проектиран за модерен интериор

FINIX е съобразен с вашето дете и интериора у дома. Комбинацията от неутрални цветове с ватирана облегалка прави стола да се впише в почти всеки дом. Това е комбинация от класическо и модерно. Благородното дърво, контрастиращо с шестоъгълници, прави FINIX идеален за всяка аранжировка – в кухнята, трапезарията или детската стая.

Регулируема двойна табла

Таблата може да се регулира на 3 разстояния спрямо облегалката. Освен това е напълно сваляема, когато искате да трансформирате FINIX в детско столче. Можете лесно да свалите плота и да го измиете под течаща вода.

Стабилна структура

Дървените крака от букова дървесина са завършени с неплъзгащи се накрайници. Те осигуряват стабилност и безопасност по време на хранене и игра, като в същото време придават на стола оригинален вид.

5-точкови предпазни колани

Предпазните колани се регулират лесно, като по този начин гарантират безопасността дори на най-активните малки деца.

На кратко:

Облегалката на столчето е висока и широка – дава добра опора на гърба на детето. Подпомага приемането на правилната стойка по време на хранене и игра.

Столчето за хранене FINIX има практична дръжка на гърба на облегалката, която улеснява преместването му. То е леко, така че можете без усилие да го преместите от кухненския остров към масата за хранене.

Има лесна за почистване еко кожа. Не само можете да го избършете лесно, но и придава на стола елегантен вид, който ще ви отведе в света на модерния и удобен дизайн.

Столът FINIX може да се комбинира със стол FINIO. Благодарение на това ще създадете люлеещ се стол за по-голямо дете – стилна и удобна мебел, идеална за почивка и игра.

Спецификация:

Благородна букова дървесина – Краката са изработени от здрава букова дървесина

Лесна за почистване еко кожа – Тя не само изглежда красива, но и е лесна за почистване

Издръжлива PP пластмаса – Тавата е много здрава и издръжлива

Обща височина: 97 см

Ширина (разстояние между краката): 58 см

Дължина (между краката): 65 см

Височина на облегалката: 38 см

Разстояние между краката: 64 х 58 см

Ширина на седалката: 22 х 28 см

Размери на таблата: 19 х 36 см

Тегло на стола: 4,73 кг

Подходящо като столче за хранене: от 6 месеца до 15 кг

Подходящо като детско столче: до 20 кг

Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката на посочения от Вас телефонен номер.
Цената на доставката се определя на база тарифата на избрания куриер – Speedy.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Столче за хранене 2 в 1 FINIX Сив KinderKraft”

*

There are no reviews yet.