,

Столче за хранене LIVY + шезлонг CALMEE розов KinderKraft


Иновативен нидерландски дизайн и товароносимост до 110 кг! Livy има контурна облегалка, която поддържа гърба на детето и регулируема поставка за крачета. Пасва идеално на всеки етап!  4те степени на височина позволяват лесно приспособяване към всякаква височина на масата за хранене.

429,00лв.

на 12 вноски по 42.23 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Сравни

Столче за хранене LIVY + шезлонг CALMEE розов KinderKraft


Защо да купя

Новото мултифункционално столче LIVY ще присъства в живота на детето ви дълги години!

Иновативен нидерландски дизайн и товароносимост до 110 кг! Livy има контурна облегалка, която поддържа гърба на детето и регулируема поставка за крачета. Пасва идеално на всеки етап!  4те степени на височина позволяват лесно приспособяване към всякаква височина на масата за хранене.

От 6 месеца до 110 кг

Малките деца често включват родителите си в различните си дейности – затова LIVY е с товароносимост до 110 кг. Благодарение на това родителят може да седне  на стола с бебето в скута си. Ще прекарвате време заедно, знаейки, че сте в безопасност.

Подкрепа за гръбначния стълб

LIVY е проектиран в съответствие с принципите на ергономията. Оформената облегалка, широката седалка и регулируемата поставка за крака подпомагат приемането на правилната стойка както при хранене, така и при седене на бюрото.

Многостепенно регулиране

LIVY има 4-степенно регулиране на височината на седалката, така че можете да го адаптирате към маси с различна височина. Комбинацията от 3-степенно регулиране на дълбочината на седалката с регулируема поставка за крачетата позволява перфектно приспособяване към растящото малко дете.

Практични аксесоари

LIVY ще придружава детето отще от момента, в който се научи да седи. Не се  налага да купувате допълнителни аксесоари, за да увеличите функционалността му. LIVY се предлага със силиконова, неплъзгаща се подложка за табла, предпазен борд с ремъци и мека възглавница.

Само сменете седалката и столчето се превръща във висок шезлонг!

5-точкови регулиращи се предпазни колани

Те са завършени със здрава, издръжлива катарама. За да се повиши безопасността на по-големите деца, столът е снабден с борд, който позволява безопасното преместване на детето до масата за хранене и да не се използва таблата на столчето.

Винаги чисто

Голямата табла има допълнителна силиконова подложка, която може да се мие в съдомиялна. Не се хлъзга, така че да се приучването към самостоятелно хранене ще бъде по-лесно. Подложката е без BPA,  детето може да си взима храната директно от нея.

Внимателно подбрани материали

Здрава конструкция – алуминий, стомана

Двойна табла – Силиконова подложка и PP табла

Мека възглавница – полиестер

Спецификация:

Размери: 60 х 47 х 82 см

Тегло на стола: LIVY дърво: 7,75 кг

Тегло с шезлонг CALMEE: 10.5 кг

Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката на посочения от Вас телефонен номер.
Цената на доставката се определя на база тарифата на избрания куриер – Speedy.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Столче за хранене LIVY + шезлонг CALMEE розов KinderKraft”

*

There are no reviews yet.