Термометър с влагомер 94020 Reer


Идеалният вътрешен климат се състои от комбинация от оптимална температура в помещението и подходяща влажност на въздуха. Здравословният вътрешен климат е най-важен в детските стаи, тъй като децата са особено податливи на ефектите от колебанията във влажността на въздуха и температурата.

69,99лв.


Термометър с влагомер 94020 Reer

Защо да купя

Винаги правилната температура в детската стая

Идеалният вътрешен климат се състои от комбинация от оптимална температура в помещението и подходяща влажност на въздуха. Здравословният вътрешен климат е най-важен в детските стаи, тъй като децата са особено податливи на ефектите от колебанията във влажността на въздуха и температурата. Въздухът, който е твърде сух, твърде влажен, твърде топъл или твърде студен, може да компрометира съня на вашето бебе и дори може да причини хронични оплаквания.

Хигро термометърът HygroTemp ви позволява да следите влажността и температурата на въздуха в стаята по всяко време и да създавате здравословен климат.

Следете температурата благодарение на оптичен индикатор

Функцията на термометъра показва температурата в помещението по всяко време. Също така указва дали въздухът е твърде студен, прекалено горещ или с оптимална температура. За тази цел HygroTemp е снабден с оптичен индикатор за температура. Различните му цветове показват текущата температура в помещението: тя ще свети в синьо до 15 ° C, в зелено между 15,1 ° C и 20,9 ° C, в оранжево между 21,0 ° C и 26,9 ° C и в червено, ако температурите са над 27 ° С.

Надеждна защита от нездравословна влажност на въздуха

с оптична функция за предупреждение

Оптималната влажност на въздуха на закрито е между 40% и 60%. Прекалената влажност създава идеални условия за мухъл, замърсители, алергени и миризми. Прекалено сухият въздух може да доведе до раздразнени дихателни пътища, суха, сърбяща кожа и обриви. Хигро-термометърът показва с меко пулсираща светлина, когато въздухът стане твърде сух или прекалено влажен, което ви позволява да проучите причините и да възстановите бързо идеалните условия.

Лесен за четене

с голям LCD дисплей

Хигро-термометърът предоставя информация за влажността на въздуха и температурата в помещението чрез ясно структуриран LCD дисплей. Цифровият дисплей осигурява ясно четлива информация дори на разстояние и благодарение на осветения дисплей дори и на тъмно.

Безопасен за деца

дизайнът отговаря на безопасността

Приятният дизайн с релефни звезди превръща устройството в атрактивно привличащ очи в стаята. Формата му е проектирана особено без остри ъгли или ръбове, за да е безопасен за детето ви. Мекият му силиконов корпус е особено здрав и предотвратява повреда в случай на падане от рафтовете, причинени от любопитни деца.

Подходящ за ползване като мека нощна светлина

може да се използва като нощна светлина

Оптичният индикатор за температура HygroTemp свети в червено, оранжево, зелено или синьо. Той ще даде достатъчно светлина на вашето дете през нощта, без да нарушава съня. Нежните цветове създават уютна обстановка и усещане за безопасност, позволявайки на вашето бебе да спи спокойно.

Гъвкава употреба

с избор на работа на батерия или кабел

Хигро-термометърът може да работи самостоятелно, благодарение на отделението за батерии (3х ААА). Това означава, че може да се използва навсякъде в къщата, независимо от захранването. Отделението за батерии, защитено от деца, е закрепено с винтове, като се гарантира, че детето ви няма да има достъп до тях.

Информация за продукта

улеснява мониторинга на климатът в стаята на вашето дете

цифров LCD дисплей показва влажността и температурата на въздуха

4-цветна температурна светлина (синя <15 ° C / зелена 15.1-20.9 ° C / оранжева 21-26.9 ° C / червена> 27 ° C)

индикатор за влажност: <40% и> 80%, мигаща светлина на интервали от 10 секунди

може да се използва и като нощна светлина

захранва се от батерии (НЕ СА включени в комплекта) или микро USB

съдържание: 1x хигротермометър HygroTemp, 1x Micro USB

Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката на посочения от Вас телефонен номер.
Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерска фирма – Speedy.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Термометър с влагомер 94020 Reer”

*

There are no reviews yet.