,

Чаша за пораснали Philips Avent 12 м. +

Наличност:

Изчерпан


SCF784/00

Улеснете прехода на вашето дете от пиене с неразливащи се чаши с дръжки към отворена чаша, като избегнете бъркотията! Технологията “активиране с устни” означава, че течността потича от чашата само когато устните на детето са притиснали ръба.

21,90лв.

Изчерпан

Сравни

Помага за прехода към пиене като възрастен

Улеснете прехода на вашето дете от пиене с неразливащи се чаши с дръжки към отворена чаша, като избегнете бъркотията! Технологията “активиране с устни” означава, че течността потича от чашата само когато устните на детето са притиснали ръба.

Помага за прехода към пиене като възрастен

Идеалната чаша за приучване на растящото дете

340 мл. / 12 унции

12 месеца +

Детето пие на 360° около ръба, точно както при чашите на възрастните

Тази чаша без биберон позволява пиене на 360° около ръба, точно както при чашите на възрастните.

Позволява здравословното развитие на устата*

Дизайнът на чашата без биберон позволява на зъбите да растат здравословно.

Технология за активиране с устни

Тази чаша без биберон разполага с уникален клапан, който се активира с устни, така че течността да протича от чашата, когато детето натисне ръба с устна. Между глътките клапанът автоматично се затваря, така че да не се притеснявате за разливане или бъркотия.

Дръжките осигуряват на детето възможности за разнообразно захващане/задържане

Тази чаша има вградени дръжки, осигуряващи на детето ви възможността за захващане на чашата както за съда, така и за лесните за хващане дръжки.

Хигиеничен предпазен капак, за да остане чашата чиста

Предпазва чашата чиста както у дома, така и в движение.

Тази чаша е направена от материали без бисфенол-A

Тази чаша Philips Avent е направена от материали без бисфенол-A.

Възможно почистване в съдомиялна машина

Частите на тази чаша са подходящи за миене в съдомиялна. Разглобете я и оставете съдомиялната да свърши тази работа или я измийте в сапунена вода.

Нашите чаши следват развитието на вашето дете

Ние подкрепяме пътуването на детето към самостоятелното пиене, което помага да се даде възможност за лесно преминаване от гърда или шише с биберон към отворена чаша. Учейки се от специалисти по здравни грижи, нашите различни решения със зърна, меки и твърди биберони, сламки и пиене на 360° около ръба следват развитието на детето и стимулират неговите новопридобити двигателни функции и умения за пиене.

Страна на произход: Индонезия.

Стадий на развитие: 12 месеца +.

Какво включва: Резервоар 1 бр. Винтов пръстен с дръжка 1 бр. Система с клапан (3 части) 1 комплект. Ръководство за потребителя 1 бр.

  • 77% от анкетираните детски зъболекари се съгласяват, че тази чаша позволява правилното развитие на устата (независимо онлайн проучване, САЩ, април 2016 г.)
  • 72% от анкетираните детски зъболекари препоръчват технологията за активиране с устни (независимо онлайн проучване, САЩ, април 2016 г.)

Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката на посочения от Вас телефонен номер.
Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерска фирма Speedy.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Чаша за пораснали Philips Avent 12 м. +”

*

There are no reviews yet.