,

Чаша със сламка SCF798/01 12 м. + Philips Avent


Чашата със сламка Philips Avent Bendy позволява здравословно развитие на устата и упражняване на мускулите на устата, изграждайки орална сила.* Разработена с експерти, за да създадем нашата възможно най-добра чаша със сламка.

22,90лв.

Сравни

Залъгалка ultra air 0-6 SCF085/01 Philips Avent


Защо да купя

Позволява здравословното развитие на устата*

Чашата със сламка Philips Avent Bendy с контурна форма е идеалният избор за подрастващи и активни деца и позволява здравословно развитие на устата. Разработена от експерти, за да стане възможно най-добрата ни чаша със сламка.*

Клапан против изтичане за предотвратяване на разливания

  • Чаша със сламка Bendy
  • 300 мл/10 унции
  • 12 м +
  • Опаковка – 1 бр.
По-ниската сламка се огъва за лесно пиене до последната глътка

По-ниската сламка се огъва за лесно пиене до последната глътка

По-ниската част на сламката се огъва, така че сламката лесно достига до течността, което ви позволява да пиете в естествено положение на пиене.

Вграденият клапан против изтичане и капачката на панта предотвратяват разливане

Вграденият клапан против изтичане и капачката на панта предотвратяват разливане

Сламката разполага с вграден клапан против изтичане за предотвратяване на разливане. Капачката на панта предпазва сламката и не позволява разливане в движение.

Малко части – лесно сглобяване и почистване (безопасни за съдомиялна)

Малко части – лесно сглобяване и почистване (безопасни за съдомиялна)

Чашата със сламка Philips Avent Bendy може лесно да се сглобява и разглобява. Всички части са безопасни за използване в съдомиялна машина за ваше удобство.

Здравословно развитие на устата

Здравословно развитие на устата

Чашата със сламка Philips Avent Bendy позволява здравословно развитие на устата и упражняване на мускулите на устата, изграждайки орална сила.* Разработена с експерти, за да създадем нашата възможно най-добра чаша със сламка.*

Чашите Philips Avent следват развитието на вашето дете

Ключова стъпка от развитието на детето е да се научи да пие самостоятелно. Ние подкрепяме опитите на детето за преминаване към самостоятелно пиене, като му помагаме за лесен преход от гърда или шише към отворена чаша. Като се учим се от специалисти по здравни грижи, нашите различни решения със зърна, меки и твърди биберони, сламки и пиене на 360° около ръба следват развитието на детето и стимулират неговите новопридобити двигателни функции и умения за пиене. Нашите първокласни решения са разработени с мисълта за удобство и хигиена.

Профилна форма и текстура против плъзгане за лесно хващане

Чашата от 10 унции (300 мл) е идеалният размер, за да поддържа детето ви хидратирано през целия ден и през активните часове. Дизайнът с капачка на панта поддържа сламката чиста, когато я изваждате и поставяте. Профилната форма на чашата и текстурата против плъзгане улесняват хващането и захвата за ръцете на малките деца, което позволява на мъниците уверено да развиват умения на самостоятелно пиене.

Страна на произход Indonesia

Стадии на развитие 12+

  • 90% от 200 анкетирани педиатрични зъболекари от САЩ се съгласяват, че дизайнът на нашата чаша със сламка позволява здравословно орално развитие. 89% се съгласяват, че пиенето през сламка упражнява устните мускули, изграждайки орална сила (независимо онлайн проучване, САЩ, април 2016 г.). Разработено с речеви педиатри, зъболекари, ергономисти и акушерки.

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Чаша със сламка SCF798/01 12 м. + Philips Avent”

*

There are no reviews yet.