, ,

Шише против колики 260 мл. TWISTSHAKE


Бебешки шишета антиколик от Twistshake – те са идеални за употреба в комбинация с редовно кърмене. Всяка бутилка идва в комплект с шейкър приставка, биберон и допълнителен контейнер за сухо мляко.

15,90лв.

Сравни


Шише против колики 260 мл. TWISTSHAKE

Защо да купя

Бебешки шишета антиколик от Twistshake – те са идеални за употреба в комбинация с редовно кърмене. Всяка бутилка идва в комплект с шейкър приставка, биберон и допълнителен контейнер за сухо мляко.

Уникалната система, наречена TwistFlow, предотвратява коликите на бебето като не позволява поглъщането на въздух при хранене и осигурява равномерно подаване на храната. Тези бебешки шишета имат широко гърло, което ги прави изключително лесни за зареждане и почистване. Бутилката е ергономична, удобна за хващане и запазваща топлината на млякото.

  • Шишета са произведени без използването на BPA-, BPS- и BPF- съдържащи материали, което ги прави напълно безопасни бебетата
  • Произведен от висококачествен, премиум полипропилен
  • Биберон – изработен е от силикон, размер М (2 + месеца)
  • Миксер приставка – шейкър – значително улеснява и подобрява пълното разтварянето на сухото мляко във водата
  • Изключително широко гърло – прави много по-лесно зареждането и почистването
  • Контейнер – пригответе необходимата доза сухо мляко у дома и я съхранявайте в практичния контейнер. При нужда само смесете с вода в шишето и нахранете Вашето бебе. Контейнерите са със специален дизайн, който позволява няколко контейнера /и съответните дози/ да бъдат захванати един за друг
  • Anti-colic клапа – уникалната система на Twistshake намалява значително бебешките колики, като възпрепятства навлизането на въздух в коремчето на бебето
  • Ергономичен дизайн – формата на произвежданите от Twistshake бебешки шишета е специално разработена, за да бъдат лесни за хващане както от бебетата, така и от техните родители

1

Биберон

Специално разработен биберон от мек силикон, с анти-колик клапа. Размер M (2+m)

2

Приставка – шейкър

Всяка бутилка идва с шейкър, който гарантира пълно разтваряне на млякото и предотвратява запушването на биберона.

3

Шише

Всяка бутилка на Twistshake е с уникален и ергономичен дизайн и същевременно изключително функционална.

4

Допълнителен контейнер

В комплекта е включен практичен контейнер, в който предварително да приготвите следващата доза сухо мляко.

Уникалната система, наречена TwistFlow, предотвратява коликите на бебето като не позволява поглъщането на въздух при хранене и осигурява равномерно подаване на храната.

ко ви се е налагало да миете бебешки шишета, знаете, че е доста трудно да се достигне долната част на бутилката. Twistshake са решили този проблем като са проектирали това бебешко шише с по-широко гърло, без да усложняват захвата на шишето.

BPA, BPS И BPF-FREE

Безопасността на бебетата е наш първи приоритет. Ето защо продуктите на Twistshake не съдържат  BPA, BPS и BPF химикали. Осигурете най-добрия старт в живота на вашето дете!

Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката на посочения от Вас телефонен номер.
Цената на доставката се определя на база тарифата на избрания куриер – Speedy, Еконт, Leo expres.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Шише против колики 260 мл. TWISTSHAKE”

*

There are no reviews yet.