Безплатна доставка при поръчки над 100 лв.

За нас

Кои сме ние?

Нашата фирма е основана през 2006 година. Основната ни дейност е търговия на детски стоки с високо качество и достъпни цени. При нас ще намерите всичко необходимо за отглеждането и възпитанието на вашето дете. Ние се развиваме с високи темпове, защото се стремим вашите желания да бъдат удовлетворени на 100%. Ние гарантираме за качеството на продуктите които предлагаме и работим с фирми доказали се на българския и европейски пазар. Освен дейността ни в търговски аспект, ние обичаме да споделяме и помагаме с отглеждането и възпитанието на малчугани като в нашият блог ще намерите полезна информация и ценни съвети за това. Ще откриете отговорите на всички въпроси които ви интересуват. Ние сме един модерен и съвършен детски онлайн свят.

Защо може да разчитате на нас?

В последните няколко години дейността ни се разшири значително, с което броя на доволните ни клиенти нарасваше с неизмерими темпове. Благодарение на нашите клиенти ние успяхме да достигнем един дълго плануван крайпътен камък в нашето развитие, а именно – Сертификат Коректна Фирма 2016.

Сертификат Коректна Фирма

Сертификат коректна фирма се признава на предприятия с липсващи негативни мнения, написани в интернет пространството по техен адрес. Проверяват се от софтуерната програма „Коефициент на мненията“ използвайки т. нар. „ Чувствителни фрази“ .

Сертификатът коректна фирма съществува на европейския пазар от 2013 година. Реализира се успешно благодарение на предварителни наблюдения на всеобхватния интернет и бързо развиващите се технологии, ясно изменящи съществуващите бизнес модели държанието и реакциите на потребителите. Най – новата техника предоставя достъпността на клиентите към широк спектър от информация за всеки един продукт, услуга, предприятие или институция. Информираните потребители търсят новини за фирми, чиито услуги ползват. Често искат да знаят дали дадена организация е достоверна. Сертификатът е отличие. Субекти които имат сертификат за коректна фирма са смятани за коректни и изпълняващи услуги на високо ниво. Инициативата от бургаското дружество проект има за цел да достигне до максимален брой получатели с информацията, че дадено предприятие се отличава спрямо конкуренцията.

Винаги предпочитаме работата с качествени продукти от реномирани фирми в бранша. ×
Всички наши продукти са тествани за качество и стандарти при безопасност. ×
Доставяме продуктите си до всяка точка на България с възможност за доставка до офис на куриерска фирма или директно до вратата на вашия дом. ×
Подържаме най-удобните методи за разплащане с нашите клиенти. ×