Историята на Twistshake започва през 2011 година, като низ от случайни събития. На Виенар Роукс му се налага да бъде детегледачка за един ден на своя племенник. Очакванията му са тази задача да бъде едно приятно изживяване, но съвсем скоро се сблъсква с реалността, когато му се налага да приготви храната за малкия. Пълненето на детските шишета, запушването на бибероните, миенето им след това, са само малка част от проблемите, с които Виенар се сблъсква. През следващите месеци, на младия швед, му се налага още няколко пъти да гледа своя племенник. Естествено, той вече е подготвен за това, което го очаква, но по никакъв начин не може да проумее, защо нещо като приготвянето на храна за малки деца, може да бъде толкова сложно.

Историята ни пренася 3 години по-късно, когато г-н Роукс е служител в кантора за недвижими имоти. Един дъждовен следобед, след като излиза от оглед на къща за продан, пред очите му се случва интересна случка. Майка бута количка със своето ревящо дете. Вероятно детето е гладно, защото майката решава да спре и да приготви шише с мляко. Дали заради дъжда, дали защото детето е ревяло дълго време, но майката е притеснена и изпуска кутията със сухо мляко, докато се опитва да сипе необходимото количество в шишето. Тогава майката се притеснява още повече и започва да се суети около ревящото си дете и изсипаната кутия със сухо мляко. Виенар отива при нея и й предлага помощта си, като заедно отиват до най-близкия магазин за нова кутия мляко, и така кризата на тази случайна майка е разрешена. Надали в този момент те я осъзнавала, че нейната случка извикват обратно спомените от преди няколко години и се явява катализатор, за създаването на успешната шведска марка за продукти за хранене на деца и бебета – Twistshake. Още същата вечер, Виенар се среща със своя приятел Камило и след кратък разговор, решават да започнат с дизайна и производството на нови и различни продукти. Кратко проучване на пазара показва, че за последните 30 години нищо не се променило в дизайна и функционалността на бебешките шишета, затова двамата започват именно с този продукт.

Първият им дизайн, решава 3 основни проблема, които среща всеки родител:

  • Предотвратяване на запушването на биберона от сухото бебешко мляко;
  • Лесно и удобно приготвяне и разтваряне на млякото;
  • Бързо и лесно почистване на шишето след хранене.

Философията на Twistshake от този първи ден, е да създава продукти, които са едновременно практични и лесни за употреба, като предложат на родителите изцяло нов начин, за извършване на всекидневните дейности по храненето на децата – дейности, които трябва да са рутинни и да не изискват специални усилия. Разбира се, и най-функционалния продукт, трябва да изглежда добре, затова е обърнато особено внимание на модерния дизайн на продуктите.

Днес, Twistshake е утвърдена марка, която преобърна представите за това как трябва да изглеждат приборите за бебешко и детско хранене, с което спечели доверието на множество родители по цял свят.

Twistshake Categories

Показване на 13 резултата

Показване на 13 резултата