Количка или кош? А защо не и двете? Изберете Вашата количка, подходяща за всякакви условия от нашия каталог, за да може Вие и Вашият малчуган да бъдете подготвени за всякакви условия.

KikkaBoo е сравнително нова марка за бебешки продукти, създадена през 2016 г. Успяхме да спечелим популярност за кратко време и вече сме добре познати както на българския, така и на чуждите пазари.

В момента марката се продава успешно на повече от 30 пазара. Успяхме също така да развием клон в Испания с нашите партньори там. Ние разпространяваме в страни по света.
Ние проектираме нашите колекции в партньорство със западноевропейски студия, а водещото мото е „За бебето с любов“, което напълно съответства на отношението и вниманието при производството на всеки продукт – от най -малкия детайл до последната усмивка, с която ние изпращаме нашите клиенти.

Името KikkaBoo е взаимствано от популярната бебешка игра „peek-a-boo“ или на български-„ку-ку зак“. Искахме да звучи близо до децата и да прави асоциации със забавление и игри.

Нашата мисия

Ние приехме като наша мисия да предлагаме богат избор от стилни и качествени бебешки стоки на достъпни цени, като се фокусираме върху продукти с функционалност и отличителен дизайн, интерпретиращи най -новите модни тенденции.

Нашето производство е впечатляващо във всяко отношение, тъй като нашата текстилна гама се произвежда в нашата производствена база, отговаряща на изискванията на световно ниво, в град Лом в България.
Гамата от бебешки продукти с марката KikkaBoo е изключително разнообразна. Той обхваща всичко, от което се нуждае детето, от големи и малки стоки до текстилни аксесоари. Горди сме да вярваме, че можем да задоволим и най -взискателния вкус на нашите клиенти.

Показване на 1–24 от 55 резултата

Показване на 1–24 от 55 резултата