Играчки


Защо родителите толкова много държат играчките да са подредени? Може би, защото са чували, че това изгражда навици от най-ранно детство за подреждането на живота в бъдеще изобщо. А защо децата се чувстват добре в разхвърляната, така наречена творческа, среда? Може би защото предизвикателството да се ровят и търсят разни неща живее в тях с пълна сила. Качество, което, с порастването, някои възрастни губят… и затова добрите детективи са толкова малко. Интересен повод за размисъл!

Децата изследват света чрез играчките. И именно чрез тях – образователните играчки – децата откриват нови и нови преживявания всеки път. В началото – в бебешка възраст – е особено ценно е да наблегнем на развитието на сетивата. Цветни кубчета, дрънкалки, меки играчки, различни форми, звуци, материи – всичко, което може да даде на бебето и детето ново усещане и преживяване на сетивата.

Играчки

Изглед  List Grid

Показване на 1–12 от 180 резултата

Винаги предпочитаме работата с качествени продукти от реномирани фирми в бранша. ×
Всички наши продукти са тествани за качество и стандарти при безопасност. ×
Доставяме продуктите си до всяка точка на България с възможност за доставка до офис на куриерска фирма или директно до вратата на вашия дом. ×
Подържаме най-удобните методи за разплащане с нашите клиенти. ×