Ние ще Ви помогнем за избора на първите обувки за Вашето бебче.

Буйки Беко са предназначени за деца,които прохождат. Изработени са от висококачествени естествени материали и са съобразени с ширината и „пухкавостта“ на крачето,височината на свода и комфорта при стъпване.Моделите обхващат стабилно глезена и дават на пръстите необходимото пространство,което гарантира ненараняване на нежното детско краче.

През годините фирмата се специализира в производството на бебешки буйки, детски пантофи, топлинки, обувки, сандали и цвички.
През тези вече 30 години на пазара, фирма „Беко-3“ ООД се свързва с качество и достъпни цени. Признание за високото качество на продукцията на фирмата са клиенти от почти всички държави членки на Европейския съюз и не само.

Качеството на продуктите се гарантира от материалите, с които фирмата работи, а това са водещите марки в обувната промишленост. Партньори на „Беко-3“ са заводи от България,Италия, Испания, Турция, Китай и много други. Фирми сертифицирани от SATRA. За качеството на продуктите фирмата разчита на добре обучени специалисти от ОТК, както и на съвестта на работниците.

Показване на 9 резултата

Показване на 9 резултата