Пантофите „Беко“ са удобни и лесни за обуване, което ги прави практични както за вкъщи, така и за детската градина, където Вашето дете може без проблемно да се обуе само.
Пантофи „Беко“ са изработени от български и европейски памучни тексти, което гарантира техните високи хигиенични и екплоатационни качества. Крачето на Вашето дете стъпва върху стелка от пеногума и антибактериална и антимикробна обработка. Материала е производство на водещи европейски компании. Фирма „Беко“ е единствена в България, която с грижа за здравето и комфорта на Вашето дете е заложила този материал на 100% в производството на нашите пантофи.

През годините фирмата се специализира в производството на бебешки буйки, детски пантофи, топлинки, обувки, сандали и цвички.
През тези вече 30 години на пазара, фирма „Беко-3“ ООД се свързва с качество и достъпни цени. Признание за високото качество на продукцията на фирмата са клиенти от почти всички държави членки на Европейския съюз и не само.

Качеството на продуктите се гарантира от материалите, с които фирмата работи, а това са водещите марки в обувната промишленост. Партньори на „Беко-3“ са заводи от България,Италия, Испания, Турция, Китай и много други. Фирми сертифицирани от SATRA. За качеството на продуктите фирмата разчита на добре обучени специалисти от ОТК, както и на съвестта на работниците.

Показване на 12 резултата

Показване на 12 резултата