Лични Данни

Кои сме ние

ЕТ ПИ-МИ-Минка Михайлова, е дружество, регистрирано в Търговския регистър на Агенцията по вписванията с ЕИК 160071825. Адресът на детския ни магазин е:

гр. Карлово, ул. Ген. Карцов 47

Може да се свържете с нас използвайки следната информация:

Тел: 0888 39 09 37
e-mail: [email protected]

Събиране и обработка на лични данни

В електронен магазин “pinokio-bg.com” потребителите се разделят на регистрирани потребители и нерегистрирани потребители (гости). Съобразно ЗЗЛД, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от “pinokio-bg.com” да бъде закрит техният потребителски профил.

Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация в pinokio-bg.com, т.е. име, телефонен номер, електронен или пощенски адрес.

pinokio-bg.com не събира лични данни от вас, освен ако вие не ги предоставите в специални случаи, например когато направите поръчка към нас за дадени продукти.

С предоставянето на личните си данни при регистрация в онлайн магазина, вие се съгласявате да получавате съобщения по e-mail относно текущи търговски предложения, промоции, новини и организирането на събития и кампании с маркетингова цел.

Използване и съхраняване на личните данни

pinokio-bg.com ще използва личните ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да ви предостави достъп до специална информация или за обща комуникация с вас. pinokio-bg.com няма да продава вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде.
Служителите на pinokio-bg.com са длъжни да опазват поверителността на вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Контрол на лични данни

Веднъж регистрирани, Вие имате възможност по всяко време да разглеждате и променяте информацията попълнена при регистрацията, чрез секция Детаили на профила.

Какви лични данни събираме

pinokio-bg.com събира следните лични данни за всеки клиент:

 1. Потребителско Име(Username)
 2. Парола (Password)
 3. Email
 4. Име 
 5. Фамилия
 6. Компания
 7. Адрес
  • Страна
  • Град
  • Област
  • Пощенски Код на населеното място
 8. Всяка допълнителна информация за поръчка въведена в формата за поръчки

Право на достъп до лични данни

По всяко време имате право да поискате информация относно личните Ви данни, които съхраняваме. Можете да се свържете с длъжностното лице по защита на данните, след което Вашите лични данни ще Ви бъдат предоставени чрез електронна поща.

Връзка с длъжностното лице по защита на данните.
E-mail: [email protected]

 

Автоматична събирана информация

Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на pinokio-bg.com, автоматично (не като част от регистрацията) се записват някои общи не лични данни (използван Интернет браузър, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници).

Тази информация се използва, за да преценим и да подобрим съдържанието и функционалността на pinokio-bg.com спрямо това дали е привлекателен за вас.

Сигурност на личните данни

ЕТ ПИ-МИ-Минка Михайлова е администратор на лични данни регистриран по Закона за защита на личните данни.

ЕТ ПИ-МИ-Минка Михайлова гарантира неприкосновеността на информацията, съдържаща лични данни предоставяна от клиентите.

Разкриване е възможно единствено в случаите, когато информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица упълномощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

Всички данни преминават през криптирана с 2048 bit SSL сертификат връзка.

 

Лични данни на Непълнолетни лица

pinokio-bg.com съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в Интернет.

Непълнолетните не трябва да предават лични данни на сайта на електроният магазин без разрешението на своите родители или настойници.

pinokio-bg.com никога няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин или разкрива на трети страни.

 

Лични данни и Връзки към други Интернет сайтове

Това изявление за защитата на поверителността се отнася за сайта, интернет магазин на pinokio-bg.com, която се разработва от pinokio-bg.com .

Страниците в този сайт могат да съдържат връзки към други доставчици, които не прилагат изявлението за защита на поверителността.

Когато напускате сайта на pinokio-bg.com моля, потърсете и прочетете изявлението за поверителност на всеки сайт, който събира лична информация.

Колко дълго съхраняваме личните данни

Ще съхраняваме Вашите данни в продължение на 12 месеца(една година) за дневници с телефонни номера, имейл адреси и кореспонденция.

Право да възразите срещу обработването въз основа на легитимен интерес:

Имате право да прекратите обработването на Вашите лични данни от pinokio-bg.com въз основа на интерес. pinokio-bg.com e длъжен и няма да продължи да обработва личните Ви данни, освен ако не се докаже, че съществуват убедителни правни основания за това, които имат предимство пред Вашите интереси и права или поради съдебни искове и жалби за злоупотреба.