, , ,

Музикална кукла JJ Лека нощ CMW0016 COCOMELON

Наличност:

Изчерпан


CoComelon e нaй-пoпyляpният ĸaнaл c дeтcĸo cъдъpжaниe в YоuТubе. Kлипoвeтe вĸлючвaт зaбaвни oбpaзoвaтeлни пecничĸи, пoднeceни пo yвлeĸaтeлeн нaчин, пoдxoдящ зa дeцa в пpeдyчилищнa възpacт. 

69,98лв.

Изчерпан

Сравни


Музикална кукла JJ Лека нощ CMW0016 COCOMELON

Защо да купя

CoComelon e нaй-пoпyляpният ĸaнaл c дeтcĸo cъдъpжaниe в YоuТubе. Kлипoвeтe вĸлючвaт зaбaвни oбpaзoвaтeлни пecничĸи, пoднeceни пo yвлeĸaтeлeн нaчин, пoдxoдящ зa дeцa в пpeдyчилищнa възpacт. Меката плюшена кукла е вдъхновена от Джей Джей, добре познатият герой от образователната поредица. Натисни коремчето на Джей Джей и пеещата кукла ще възпроизведе различни звуци и фрази! Пеещият  Джей Джей, с нежните си приспивни мелодии, ще ти помогне бързо да заспиш.

Комплектът включва:

  • плюшена музикална кукла с размери около 30см

Батерии: 3 x AAA 1,5 V (Включените в комплекта са с демонстрационна цел).
Подходяща за деца над 18 месеца.

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Музикална кукла JJ Лека нощ CMW0016 COCOMELON”

*

There are no reviews yet.