,

Органайзер за количка Growing голям Reer


Дори когато сте навън, имате нужда от някои основни продукти за приятна разходка. Пелени, мокри кърпички, бутилки са само малка част от тях. Добре приготвената чанта за количка е най-важното нещо, така че наистина да имате всичко под ръка, когато сте навън.

54,99лв.

Сравни


Органайзер за количка Growing голям Reer

Защо да купя

Добре оборудвани за екскурзии

Дори когато сте навън, имате нужда от някои основни продукти за приятна разходка. Пелени, мокри кърпички, бутилки са само малка част от тях. Добре приготвената чанта за количка е най-важното нещо, така че наистина да имате всичко под ръка, когато сте навън.

С нашия органайзер за количка Growing вие имате не само всичко необходимо за бебето по време на разходка, но и устойчив спътник – защото е направен от 100% рециклирани PET бутилки.

Екологично съзнателен и устойчив

Благодарение на пестящото ресурси производство, организаторът на количката Growing е особено устойчив – защото ние от reer също искаме да направим своята част, за да защитим нашата земя – и по този начин също за бъдещето на нашите деца. Ето защо всички продукти от гамата Growing са направени от възобновяеми или рециклирани суровини.

Всичко под ръка

Чантата за количка има голямо основно отделение с допълнително място за съхранение и ви предлага достатъчно място за всички необходими прибори за смяна на памперса. Благодарение на интелигентното вътрешно оформление, пелените и други подобни имат своето място и винаги имате под ръка необходимия артикул. Има отделни отделения от двете страни за бебешкото шише или вашата термо чаша. 2 допълнителни външни отделения са идеалното място за съхранение на вашите лични вещи като ключове, мобилен телефон или портфейл.

Хигиенна смяна

Ако пътувате за по-дълъг период от време, в крайна сметка ще трябва да смените памперса на бебето. Въпреки че има обществени станции за преобличане, не искате просто да сложите бебето си върху постелка за повиване на някой друг. За да можете да преобличате бебето си хигиенично, когато сте навън, чантата за повиване включва допълнителна постелка за повиване. Може да се извади от чантата за удобна употреба и да се използва отделно. Благодарение на незадържащата мърсотия водоотблъскваща материия, може да се почиства бързо и лесно след всяка употреба – за дългосрочна хигиенна употреба.

Гъвкави опции за носене

Органайзерът може лесно да се прикрепи към количката, но когато е необходимо, чантата лесно може да се транспортира и без количката. Благодарение на регулируемите по дължина презрамки, чантата може да се носи от едната страна през рамо или диагонално през цялата горна част на тялото, в зависимост от вашите предпочитания

Просто и гъвкаво закрепване

Чантата за памперси се предлага с 2 кукички Clip&Go. Те са прикрепени към дръжката на количката с велкро и позволяват лесното закрепване на чантата към количката: просто закачете чантата за карабинера и сте готови да тръгнете.

Сигурно заключен

Органайзерът за количка е с практичен цип. Така че можете да сте сигурни, че нищо не се губи по пътя и че всичко остава на мястото си. Когато чантата е затворена, приборите също са безопасно защитени от дъждовна вода и проникваща влага.

Информация за продукта:

Clip&Go: лесно закрепване и гъвкаво премахване с кукички

Размери: прибл. 23 х 33 х 11 см

Основно отделение с практичен цип

2 държача за бутилки

2 външни джоба

подвижна постелка за повиване

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Органайзер за количка Growing голям Reer”

*

There are no reviews yet.