,

Промопакет Giggle Quad Charcoal Mister Fox 3в1 + i-Size база и чувалче за крака COSATTO


Мощният 4-колесен брат на спечелилата злато Giggle, с всички известни функции и плавно управление плюс още УАУ! Това е най-добрата покупка, изпробвана до 20 кг, така че вашето дете да може да я използва по-дълго.

1.398,00лв.

на 12 вноски по 137.61 лв.

Вземи желания продукт сега, избери подходяща за теб схема на изплащане:

Не е нужно да избираш, може да имаш всичко!
Купи на равни вноски стоки от 100 до 30000 лв., избери най-подходящата за теб вноска.
С TBI Pay, пазаруването е лесно, гъвкаво и напълно онлайн.
Контролът е в твоите ръце, не чакай.
Пазарувай!

Виж схемите, които предлагаме
Добави в количката
Заяви и купи сега
Откажи
Сравни


Промопакет Giggle Quad Charcoal Mister Fox 3в1 + i-Size база и чувалче за крака COSATTO

Защо да купя

Запознайте се с Cosatto Giggle Quad

Мощният 4-колесен брат на спечелилата злато Giggle, с всички известни функции и плавно управление плюс още УАУ! Това е най-добрата покупка, изпробвана до 20 кг, така че вашето дете да може да я използва по-дълго. Тази детска количка предлага просторен кош за новородено, с подплатен матрак. Сменете го с летния кош, когато детето е готово да седне – първо към вас, след това към света. Добавете съответстващата седалка за кола Cosatto 0+ (продава се отделно), за да направите Giggle Quad пътна система. Giggle Quad предлага подобрена производителност и първокласна детайлност – от луксозни усилени колела, до зашита дръжка от кожа и бар за играчки. От раждането и след това, направете разходките своето приключение.

5 причини да закупите Giggle Quad

1. Подобрена производителност. Giggle Quad има изпъкнали профилни гуми и всестранно първокласно окачване за ултра гладко безпроблемно возене. Уникалната формула на гумите повишава издръжливостта, като предлага по-дълготрайна устойчивост и още по-мека возия. Техният дълбок протектор се справя с много терени, за да можете да пътувате навсякъде. Giggle Quad е мечта за бутане.

2. Удобство навсякъде. Луксозният кош има максимално пространство за настаняване на растящи бебета. Дебелият поддържащ матрак го прави идеален за ежедневен сън. За максимална свежест и комфорт, облицовката с цип се пере машинно. В режим с летен кош, персонализирайте комфорта с регулируемата облегалка – от изправена до лежаща.

3. Крайна покупка. Giggle Quad е проектиран за дълги разстояния, тестван до мощните 20 кг, за да може вашето малко да го използва още по-дълго. Разполага с изключително голям кош с капацитет 3,5 кг – за най-големите магазини.

4. Удобно за потребителя. Компактният Giggle Quad е вашият герой навсякъде, защото се сгъва лесно, бързо и плоско. Шасито е леко. Страхотно за по-малки автомобили. Чудесно за натоварен семеен живот.

5. Внимание към детайла. С регулируема по височина дръжка от изкуствена кожа можете да ходите нависоко. Бутоните с лесно освобождаване гарантират лесно боравене с нея. Удълженият слънцезащитен сенник прогонва досадни лъчи. Проектиран в студиото ни в Северна Англия, Giggle Quad обединява страстта на Cosatto към дизайна и детските науки. Той е изработен с привлекателни, приятни принтове в сенника. Поставете вашето бебе в основата на историята и сърцето на великобританския дизайн.

Cosatto. Умни неща за щастливи бебета.

Giggle Quad се предлага с 3-годишна гаранция за вашето спокойствие.

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ, ВКЛЮЧВАЩ:

Шаси
Кош за новородено с матрак
Седалка за след 6-ти месец (летен кош)
Дъждобран
+Cosatto Чанта
+Кошница за кола PORT
+Адаптери PORT

+i-Size IsoFix база
+Чувалче за крака

Тегло и размери:

Тегло: Шаси: 6.5kg Седалка: 4kg Кош за новородено: 4.9kg

Размер в сглобен вид: Шаси L:97cm W:62.5cm H:87cm

Резмер в сгънато положение: L:97cm W:62.5cm H:25cm

Височина на дръжката: 71 – 104.5cm

Пакетът съдържа

Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката на посочения от Вас телефонен номер.
Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерска фирма – Speedy.

Код: 2449 Категории: ,

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Промопакет Giggle Quad Charcoal Mister Fox 3в1 + i-Size база и чувалче за крака COSATTO”

*

There are no reviews yet.