,

Универсална поставка за чаша Clip&Go Reer


Пиенето е важно за вас и вашите деца. Затова винаги трябва да имате нещо за пиене със себе си, докато сте в движение. Но когато се разхождате, напитките обикновено се съхраняват в чанта и не са лесно достъпни.

19,99лв.

Сравни


Универсална поставка за чаша Clip&Go Reer

Защо да купя

Добре подготвени за пътувания

Пиенето е важно за вас и вашите деца. Затова винаги трябва да имате нещо за пиене със себе си, докато сте в движение. Но когато се разхождате, напитките обикновено се съхраняват в чанта и не са лесно достъпни.

С държача за чаши Clip & Go за колички, винаги имате под ръка бебешка бутилка за детето си или любимата си топла напитка и опасността от изтичане в чантата ви е предотвратена.

Универсално приложима, подходящ за всички общи бебешки шишета и чаши

Всички обикновени бебешки бутилки и чаши с диаметър 5 – 7 см се съхраняват безопасно в държача за бутилки. По този начин можете безопасно да транспортирате бутилки за мляко, бутилки за напитки и термоси, дори чашата си за кафе. Благодарение на отворите отстрани, държачът за бутилки е подходящ и за бутилки с дръжка.

Гъвкав и лесен монтаж благодарение на универсалната скоба

Можете бързо и лесно да прикрепите държача за чаши Clip & Go към всички тръби с диаметър до 50 мм. По този начин държачът за бутилки може да се използва на почти всички колички и велосипеди. Вградената защита от приплъзване осигурява изключително силно задържане и предпазва количката от неприятни драскотини по шасито.

Стабилна и устойчива на накланяне благодарение на практична система от скоби

Поставката за бутилки/чаши е снабдена със система с адаптивна скоба, която гарантира безопасно задържане на вашата напитка. Напитките с различен диаметър са безопасно затворени и по този начин осигуряват на всяка напитка безопасно задържане, без, например, да смачквате чашата си за кафе.

Индивидуално приспособима благодарение на въртящо се съединение

Скобата на държача за чаши Clip & Go е снабдена с допълнително въртящо се съединение и по този начин позволява индивидуално позициониране на държача за бутилки от 180 °. Поставката за бутилка може да се прикрепи към хоризонталната дръжка или предпазителя на обръча на спортната количка, както и към наклонената рамка на количката: бутилката винаги е изправена и се избягва изтичането.

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Универсална поставка за чаша Clip&Go Reer”

*

There are no reviews yet.