, ,

IMC Къщичката на KATIE CRYBABIES MAGIC TEARS 97940IM


• 1 бр. игрален сет – къщата на Кейти.
• 1 бр. мини кукла Кейти.
• Различни аксесоари.
Батерии: 3 х LR03 AAA/1.5V (не са включени в комплекта).
Бебетата не издават звуци, само плачат с истински сълзи.

89,98лв.

CryBabies Magic Tears са серия бебета за колекциониране, които се отличават с уникален дизайн. Те плачат с истинска вода.
Играйте и правете сапунени балончета с къщичката на Кейти! Включва ексклузивна фигура- мини плачещо бебе, сапунен разтвор и много аксесоари за игра и забавление!
Как да играете:
• Когато къщичката е включена, ако искате да активирате излизането на балончета от комина и съпровождащите звуци, трябва да налеете няколко капки вода във водния детектор , разположен в горната част на къщата.

• Използвайте Кейти за тази цел. Напълнете я с вода и я сипете няколко сълзи в посочената точка (вижте в инструкциите). Когато сипете водата, тя ще активира функцията за балончета и в същото време продуктът ще възпроизвежда мелодии и звуци за няколко секунди.

• След няколко секунди без вода в сензора, продуктът ще спре да произвежда балончета. Вземете под внимание, че за да се избегне постоянно образуване на балончета, и за да няма щети на играчката, дължащи се на тези балончета, трябва да изчакате 30 секунди преди да активирате отново двете функции за образуване на балончета и активиране на мелодиите. След изтичане на тези 30 секунди (след края на мелодията), изсипете отново водата в детектора.
Комплектът включва:

• 1 бр. игрален сет – къщата на Кейти.

• 1 бр. мини кукла Кейти.

• Различни аксесоари.
Батерии: 3 х LR03 AAA/1.5V (не са включени в комплекта).
Бебетата не издават звуци, само плачат с истински сълзи.

Искаш да знаеш всичко за твоите любимите миникукли CryBabies? Просто кликни на https://magictears.toys/bg и ще разбереш всичко за тях!
А ако искаш да си винаги в течение с всички новини около тях, следи личния им Youtube канал! Там те очакват много забавни епизоди и весели истории!

Тегло 0.5000
Възраст Над 3 г.

Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката на посочените от Вас телефонен номер.
Цената на доставката се определя на база тарифата на избрания куриер – Speedy.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “IMC Къщичката на KATIE CRYBABIES MAGIC TEARS 97940IM”

*

There are no reviews yet.