, ,

IMC Къщичката на KATIE CRYBABIES MAGIC TEARS


Когато къщичката е включена, ако искате да активирате излизането на балончета от комина и съпровождащите звуци, трябва да налеете няколко капки вода във водния детектор , разположен в горната част на къщата.

89,98лв.

Сравни

IMC Къщичката на KATIE CRYBABIES MAGIC TEARS


Защо да купя

CryBabies Magic Tears са серия бебета за колекциониране, които се отличават с уникален дизайн. Те плачат с истинска вода.
Играйте и правете сапунени балончета с къщичката на Кейти! Включва ексклузивна фигура- мини плачещо бебе, сапунен разтвор и много аксесоари за игра и забавление!
Как да играете:
• Когато къщичката е включена, ако искате да активирате излизането на балончета от комина и съпровождащите звуци, трябва да налеете няколко капки вода във водния детектор , разположен в горната част на къщата.
• Използвайте Кейти за тази цел. Напълнете я с вода и я сипете няколко сълзи в посочената точка (вижте в инструкциите). Когато сипете водата, тя ще активира функцията за балончета и в същото време продуктът ще възпроизвежда мелодии и звуци за няколко секунди.
• След няколко секунди без вода в сензора, продуктът ще спре да произвежда балончета. Вземете под внимание, че за да се избегне постоянно образуване на балончета, и за да няма щети на играчката, дължащи се на тези балончета, трябва да изчакате 30 секунди преди да активирате отново двете функции за образуване на балончета и активиране на мелодиите. След изтичане на тези 30 секунди (след края на мелодията), изсипете отново водата в детектора.
Комплектът включва:
• 1 бр. игрален сет – къщата на Кейти.
• 1 бр. мини кукла Кейти.
• Различни аксесоари.
Батерии: 3 х LR03 AAA/1.5V (не са включени в комплекта).
Бебетата не издават звуци, само плачат с истински сълзи.

Уважаеми клиенти, уведомяваме Ви, че наличностите на продуктите по време на поръчка не са гарантирани! На посочения от Вас телефонен номер ще бъдете уведомени за състоянието на Вашата поръчка. Срокът за обработване и доставка на желания от Вас продукт е от 1 до 6 работни дни, след потвърждаване на поръчката. Цената на доставката се определя на база тарифата на куриерските фирми – Спиди или Еконт.

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “IMC Къщичката на KATIE CRYBABIES MAGIC TEARS”

*

There are no reviews yet.